OBS: Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

haveguf logo

Levering

Vi tilbyder gratis fragt på alle big-bag bestillinger (jordforbedring/muld, topdressing/sand, bark/flis og granit/grus). Vi kan desværre ikke levere til øer uden broforbindelse.

Når du køber dine varer hos os er det vigtigt at vores fragtmand kan læsse Bigbags af med en palleløfter, det vil sige at dit underlag skal kunne tåle at blive kørt på med en lastbil.

Vores fragtmand leverer dine Bigbag til kantstenen eller fortovet, det er vigtigt at det er et fast underlag, såsom fliser, beton eller asfalt så palleløfteren kan køre derpå. Der må ikke hænge grene fra store træer, som kan ramme lastbilen og i så fald kan chaufføren ikke køre ind og levere.

Hvis du har et fast underlagt i din indkørsel eller gårdsplads stiller vi også gerne dine varer der. Der må ikke være nogen høje kanter, da palleløfteren ikke kan køre over dem.
Hvis I ønsker at få jeres Bigbag leveret i indkørsel eller gårdsplads fralægger vi os ansvaret for hvis der skulle ske noget med dine fliser eller hvis der skulle være andet f.eks. rister til dræn eller kloakdæksler.

OBS: Imødekommes ovenstående forholdsregler for levering ikke, og chaufføren kører forgæves, vil du blive pålagt et fast gebyr på 600 kr.

Ønsker du at få din Bigbag sat i indkørsel eller gårdsplads beder vi dig sende en mail til os.

Leveringstid: 2-5 dage

Hvis vores fragtmand skulle være uheldig at køre forgæves (ikke kan læsse Bigbag af med palleløfter) vil du modtage et gebyr på 600 kr.

Materialer:
Bigbag sække og paller skal vi ikke have retur.

Leveringspriser på bunddækkeplanter
Vi har faste priser på levering af bunddækkeplanter og prisen varierer afhængigt af antal og om det skal leveres til privat eller erhverv. Du kan se leveringspriserne under de enkelte bunddækkeplanter.

Leveringspriser på øvrige produkter
På alle øvrige produkter har vi en fast leveringspris på 99 kr. til både privat og erhverv.

Skulle du have yderligere spørgsmål til levering eller andet er du altid meget velkommen til at kontakte os.